| AdreAdre a întrebat:

Am 16 ani si am fata grasa. Burta am doar putin, sunt aproape plat. Problema e ca, am fata grasa, am niste falci mari, si o gusha sub gat, daca tin capul drept se vede deja gusha, daca il dau in jos trece mai jos de barbie.

Am 71kg. Dar nu stiu de unde ca gras nu sunt. Ce pot face in legatura cu grasimea fetzei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Devilady a răspuns:

Nu cred ca esti gras.probabil ai fata rotunda dar nu fi complexat de acest lucru.gusa nu mi-o explic. poate fi o problema hormonala...

| Ripley a răspuns:

Nu stiu ce sa spun
uite niste exercitii pentru gusa de pe Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=wg-uslIi1J4

| AdreAdre explică (pentru Devilady):

Cum adica problema hormonala si pot face ceva?

| STF94 a răspuns:

Da poti face ceva, astepta sa te dezvolti cum trebuie, mai slabesti si n o sa mai ai "gusha" laughing)

| Devilady a răspuns:

Poate fi vorba despre o dereglare hormonala sau pur si simplu se depune acolo grasimea. poate ai un deficit de testosteron sau estrogen.asta numai un medic poate stabili. daca nu, incearca sa faci niste exercitii, masaj la gusa...

| Freya1 a răspuns:

Da ai spus ca ai fata grasa si nu sti de ce as fi crezut ca e doar rotunda daca nu vedeam intrebarile de mai inainte.chipsuri,pizza,pireuri...