Stai calm nu o sa patesti nimic, mai ales daca ti- a zis asta si cardiologul.
Probabil o fi de la stres, de la oboseala, de la un efort deosebit, de la raceala.
Cel mai important e sa ramai calm. Nu toate informatiile de pe internet sunt reale.
Cel mai bine ar fi sa conculti si alt medic cardiolog, sau 2-3, cu trimitere, sa vezi ce spun ei. Nu te poti baza doar pe parerea unuia.
Sper ca am fost de ajutor
Crede ma ca si eu am crezut ca mor aveam respiratie ingreunata,tremuram,mi se usca gura,ma intepa in partea stanga era un calvar,e totul in mintea ta,stai calm si o sa fie totul bine,plimba te pe afara, ia ti un animal de companie, gateste ceva, uita te la un serial, si o sa vezi ca totul o sa fie bine
Medicul a avut dreptata: un efort mai solicitant + o cafea /energizant /cola poate produce simptoma de intepaturi in piept si respiratie grea.
Daca ai facut un efort fizic mai solicitant sau te ai enervat peste masura, atunci timp de jumatate de ora sa nu bei energizant sau alta bautura cu continut de cofeina! Doar relaxeaza-te si asteapta pana ce-ti revii in mod natural!
Consulta un psihiatru! Frica este semn clar ca te imbolnavesti de anxietate, care e boala psihică.