anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani. Si m-ar tenta sa-mi fac sanii mai mari. Am citit despre niste pastile, etc, sau despre creme/geluri, etc care chiar functioneaza (spre deosebire de faza cu "exerciitiile" din cate am auzit...)

Problema este ca eu am inca 16 ani, si ma gandesc ca daca le folosesc, oare imi dau peste cap cresterea? organismului? Adica ar fi indicat sa le folosesc sau nu? Pot aparea efecte secundare? (pe pachete nu scrie)

Sau sa mai astept pana la 18. Doresc raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Lasa draga sanii asa cum ii ai! un barbat prefera sanii naturali nu crescuti artificial sau implanturi!
2 la mana o sa ti se dea organismul peste cap toate pastilele astea de vb tu contin hormoni. Te poti ingrasa pot aparea dereglari hormonale grave, infertilitate, ciclu neregulat, etc etc.
Lasa draga sanii asa cum ii ai acum!
Funda!

6 răspunsuri:
| Georgi2011 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti pana la 18 ani poate iti mai cresc pentru ca acum esti in crestere si daca pana la 18 ani tot nu esti multumita poti sa iei pastile sau nu mai stiu eu ce...

| Azµre a răspuns (pentru Georgi2011):

Dar voi fetele de ce aveti damblaua asta cu sanii mari? noua baietilor ne plac si sanii mici, preferam sani mici ca-s mai fermi!

| Georgi2011 a răspuns (pentru Azµre):

Eu nu am nici o problema am dat si eu un sfat doar atat tongue

| Azµre a răspuns (pentru Georgi2011):

Am gresit gand am dat replyul vroiam sa dau la mine happy scuze n-am nimic cu tine

| Georgi2011 a răspuns (pentru Azµre):

Aha nu-i nimic

| NewSummer2013 a răspuns (pentru Georgi2011):

Nu e vorba ca sunt nemultumita, dar cred ca oricarei fete o marime mai mare nu-i strica...

la sutienwinking