| OchiiDinUmbra a întrebat:

Am 16 ani sunt baiat si vreau sa slabesc ultimele kilograme.cand eram mic parintii mau lasat sa ma indop cu tot felul de prostii si mam ingrasat.am inceput sa dau kilogramele jos pe la 12 ani.totusi inca n-am reusit total.mai am vreo 6-7.astazi am mancat un iaurt, un grapefruit si putin cascaval, in rest apa si foarte mult ceai. daca continui in fiecare zi cam cate saptamani o sa dureze sa slabesc.merg pe jos in fiecare zi aprox 20 minute si fac 100 de abdomente(fara sa am sprijin pe spate). vreau neaparat sa slabesc pentru ca vreau sa incep sa-mi fac patratele pe abdomenbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| SerbanescuLucianMihai a răspuns:

Pai cam cate kg salabesti pe luna? calculeaza cate slabesti de exp : vrei sa mai slabesti 6 kg, daca slabesti pe luna 2, 6kg le dai in 3 luniwinkingsi nu mai consuma multa paine aia ingrasa cel mai rau nu carnea, am patit sie u asta si doctorul mi-a spus sa consum mai putina paine ca aia ingrasa rauwinkingwinkingwinking BAFTAwinkingwinkingwinking

| anss23 a răspuns:

Nu trebuie sa tii o gramada de diete pentru a slabi.Incepe sa mananci mai sanatos si fa sport in continuare si corpul tau va ajunge la greutatea optima.

| alex25323 a răspuns:

Intra pe :http://tutorialnota10.blogspot.ro/......ru-un.html aici vei gasi un program de exercitii, precum si ce alimentatie trebuie sa ai pentru o viata sanatoasa