Eu cred ca esti slaba, in general la1, 68m, ar tebui sa ai 56-58 de kg. Ceea ce uita fetele, este faptul ca nu numai greutatea in sine conteaza, conteza si formele, picioarele, daca ai un mijloc frumos, etc. Ce vreau sa spun este ca poti fi slaba si totusi fizic sa nu fii frumoasa(fizic), Apoi, mai important, este ca fiecare dintre noi are un sistem osos diferit. Asadar, o fata cu oasele mai mici care are 52 de kg, poate arata mult mai grasa decat una care are toot 52 kg dar are oasele mai puternicee. In plus de asta, baietii mai vor si putin " creier ''.
Exagerezi, esti numa' buna. (la asa intrebare, asa raspuns). O sa fie o problema kilometrii aia, dar sa nu iti faci prea multe probleme.
Exagerezi. Eu am 17 ani, 50-51 kg si 1, 57m. Deci las`o incolo de treaba si apuca`te de alte obsesii.
Nu! Mi se pare ca ai greutatea ideala. Fa niste sport numai ca sa ai corpul frumos, sa nu ti se mai para ca trebuie sa slabesti.
Nu kilogarmele si inaltimea conteaza, ci felul in care arati, daca pui accent pe acest lucru. Obisnuieste-te sa stai cu spatele drept, vei avea o alta viziune asupra corpului. Daca simti ca tot nu esti multumita, fa in fiecare seara cateva abdomene, flotari si genoflexiuni. Cu timpul vei observa efectele