Cred ca nu sa te ingrasi ar fi bine, ci sa faci ceva sport. O sa ajute sa iti creasca masa musculara, nu tesutul adipos. Ca alimente, nu te arunca in fast-food, doar ca sa pui carne pe tine: mancare sanatoasa, fructe si legume proaspete pentru un plus de vigoare, nuci, seminte si alte oleaginoase pentru acizii grasi necesari. Bafta!
Si eus unt in situatia ta. e destul de complexant, si mi-ar place sa ma-ngras dar nu am gasit niciun remediu natural. o sa urmaresc intrebarea ta.
O sa ajungi la 23 de ani, o sa ai un job care o sa te tina 9 ore pe zi pe scaun, o sa mananci la birou si o sa te in trebi de ce ai burta.
Apuca-te de sport, pune masa musculara, dar nu incerca sa te ingrasi, o sa incerci dupa sa slabesti.
Pai daca tu insuti iti dai seama ca arati foarte slab si fara vigoare, poate e cazul sa te mai ingrasi putin, sa iei niste vitamine sa iti mai revina culoarea in obraji. Pentru un baiat 58 de kg e cam putin, macar 65 acolo la varsta ta...
La inaltimea ta greutatea optima ar fi undeva in jur de 65-68 kg. Pune mana si mananca putin si des, fa sport pentru a-ti dezvolta musculatura.
JUSTERINIandBROOKS întreabă: