anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani, 190 CM înălţime şi 90 KG greutate şi aş dori să slăbesc şi să acumulez ceva masă musculară.
M-am gândit să mă duc zilnic la alergat şi să fac cam 10-20 de ture de teren de fotbal, iar acasă să fac zilnic cam 20-30 de flotări, 20-30 repetări cu gantera de 10-15 KG, 50-60 de genoflexiuni, 50-60 de abdomene şi în jur de 5-10 tracţiuni.
Mă gândeam să am doar 3 mese pe zi, să renunţ la dulciuri şi la pâine, dimineaţa un castron de cereale cu lapte, la prânz 2 sandwich-uri cu salam, iar seara o mâncare gătită.
Problema este că fumez un pachet de ţigări la 2-3 zile şi beau cam 2-3 cafele 3 în 1 pe zi, dar orice aş face nu pot renunţa la acestea în niciun fel, dar trebuie să continui cu ele.
Aştept alte păreri, obiectivele mele principale sunt să slăbesc şi să acumulez masă musculară.
Mulţumesc anticipat celor ce îmi vor răspunde la întrebare!
Cel mai bun răspuns va primi fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| spliter a răspuns:

Poti bea 3in1 in continuare si fuma... de slabit mult nu ai sa slabesti din cauza ca ai 190 cm inaltime si 90 kg stai bine rolling on the floor daca continui cu programul care ai zis ai sa pui si ceva muschi pe tine si ai sa ajungi cam pe la 80-85 kg mai jos nu cred bafta

| andreicaia99 a răspuns:

Salut,apreciez ceea ce vrei sa faci,acum problema cea mai grea este daca vei reusi.
Este foarte ok ceea ce vrei sa faci,chiar prea bine pentru inceput.
Nu stiu sigur daca vei face fata la un asa antrenament din primele zile.
Despre antrenament e foarte bine,daca nu vei putea de la inceput, diminueaza numarul de ture, si al exercitilor pana când te simti pregatit sa faci mai mult.
Fa tot posibilul sa nu mai fumezi, o cafea nu e problema, dar renunta la fumat.
Succes!