| Valentina7777777 a întrebat:

Am 17 ani am fost la ginecolog m-am dus mai mult de gura mamei ginecologul mi-a bagat ceva rece ca un beţuişor în vagin şi acum ma doare puţin zona vaginala.Ce pot face? Nu mai stiu cum se numeşte acel obiect deşi mi-a zis dar am uitat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a testat pentru diferite boli cu transmitere sexuală. Dă cu puțină cremă de la farmacie cu aloe vera pentru zona intimă.

| milliongirl a răspuns:

Bună,am trecut prin acelasi lucru acum ceva timp si am sunat inapoi, spunandu-mi sa fac asa si mi-a trecut.
Fierbi o cana cu apa, dar o fierbi bine.O lasi sa se raceasca pana iti permiti sa bagi degetul in ea. bagi degetul in ea si il tii in vagin 30 secunde. il scoti bagi iar in apa si iar in vagin. de 3-5 ori...
Si scapi de durere

Răspuns utilizator avertizat