| danutu2001 a întrebat:

Am 17 ani am un miros naspa de la zona testiculelor... Scuzați exprimarea. Întrebarea e cum fac sa am o igiena în care sa nu mai miroasă? Si sa nu fac dus zilnic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergila medic! Poate fi o Candidoza si aia nu trece cu apa si sapun ci cu tratamente. Mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la dermatolog!

| danutu2001 explică (pentru Salontanul):

Mi e rușine.

| Salontanul a răspuns (pentru danutu2001):

De ce? Medicul este confidentul tau si lasarea la voia intamplarii poate duce la agravarea bolii. Curaj. Ai sa vezi ca n-ai sa mori.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ce are dusul zilnic? Te topești?

| danutu2001 explică (pentru suntserios):

Nu dar ai mei sar la mine ca dc fac dus zilnic

| teo530 a răspuns (pentru danutu2001):

Atunci stai nespălat 2 săptămâni până puți îngrozitor și stai numai langa ei o sa li sa ia și nu mai comenteazălaughing)))))

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ar fi o idee sa detaliezi cum sta treaba cu parintii. Ca sa stiu cum pun problema. Multi au ramas cu sechele din perioada comunista cu zgircenia inutila, chiar daca sunt/au fost ingineri, profesori, medici, orice. In principiu, un dus zilnic x 30 de zile vei consuma cam 1.5-2 metri cubi de apa. Care costa cam cit un pachet de tigari. Daca ai centrala, gazul pentru incalzirea cantitatii asteia de apa te va costa inca vreo 5-10 lei. Daca esti pe incalzirea centralizata a localitatii, depinde. Poate fi si vreo 50-60 RON metrul cub de apa calda. Oricum, ar fi o idee sa imi detaliezi un pic situatia voastra economica/cheltuielile si iti pot scrie un mesaj decent pentru parinti. P.S. Daca nu te speli MACAR o data pe zi, cum ai vrea sa mirosi? Eu ma spal uneori si de 2-3 ori pe zi, dupa cum mai am de umblat pe afara. Nevasta la fel, minim un dus pe zi. Concluzia? Luna trecuta am 34 RON factura la gaz si 120 la asociatie. Cam 5 lei pe zi ca sa nu fii jegos.

| danutu2001 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu e vorba de cheltuieli. Si tata zice ca ceva la cap ca cica n am motive sa fac zilnic. Ca cum ca el face o data pe săptămână. Ca cum sa fac zilnic

| teo530 a răspuns (pentru danutu2001):

Atunci ai tai au stat prea mult in soare

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru danutu2001):

Si tu nu poti sa ii zici ca PUTI? Da-o in ma-sa de treaba. Poti ajunge sa ai probleme de piele chiar grave la faza asta. Du-te la medicul de familie si zi-i sa iti dea scris doua dusuri zilnice obligatoriu.

| LPCTSTR a răspuns:

Te speli «bine» cu ^săpun^.

| Clorox a răspuns:

Testicule, mai decent, cand faci baie nu da doar cu apa, pune mana si foloseste un gel de dus cu un burete si freaca toata zona.

| mastadont a răspuns:

Dacă nu faci duș nu ai cum să nu miroși. Spală bine zona testiculelor și a penisului.

| Yurisa a răspuns:

Este vara, mori de cald si nu vrei sa faci dus zilnic? Ce e gresit cu tine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De miros poți scăpa doar prin dus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai degraba incearca sa folosesti un sapun special pentru zona intima (cu pH neutru) pentru a nu schimba pH-ul natural al zonei deoarece e foarte sensibila, apropo ai grija cand iti pui mainile kn zons respectiva sa fie curate(chiar daca esti baiat tot exista posibilitatea sa faci o infectie) dupa iti va părea rău ca nu ai facut duș zilnic. Seară frumoasă în continuare.

| teo530 a răspuns:

Spală-te cu săpun zilnic dacă nu vrei să puți lasă lenea și puteai sa zici testicule

| Intrebari373626 a răspuns:

Rade parul si sau dal su spray