E mai bine sa nu ai barba nu inteleg de ce vrei sa iti creasca barba ca sa te barbiresti o data la 2 zile?
Nu înțeleg logica asta :-?
dacă oricum te-ai fi bărbierit, de ce să ai păr? o.O
părerea mea e că oricm barba ar fi inestetică atâta timp cât ești blond.
citește http://www.groapacuprosti.ro/2009/10/cum-sa-faci-sa-ti-creasca-barba.html poate te ajută.
Frate nu te speria asta e un lucru de nimic dar zi-mi si mie tu vrei sa ai barba? daca da trebuie doar sa te barbieresc mai des ca asa o sa cresca mai deasa
Asta e fizionomia fiecaruia si eu am barba si am aproape 17 ani si freatele meu de 23 nu are cum o am eu (eu o am mai deasa)dar asta fizionomia fiecaruia
Eu iti zic atat daca vrei sa ai barba barbierstete mai des si nu doar mustata cat si barba asa o sa creasca mai mare si mai deasa
..asta nu e o problema asa de grava..eu am aproape 18 ani si ma barbieresc de 3 ani aproape 4 ..si am dita mai barba..depinde si de fizicul omului, adene. daca parintii sunt parosi etc..am un var are 21 de ani si nu are par pe fata doar mustata..deci? ..eu unu sunt destul de satul sa ma barbieresc..si mie sila cand o fac ..deci eu as vrea sa fiu in locul tau
Vreau sa am barba deoarece te face sa pari mai dur, si arati si mai fain.
Deeaandreea9156 întreabă: