| VladuCristianCo a întrebat:

Am 17 ani. Când fac efort sau mă încălzesc din orice apar mancarimim, fie emoții că mă enervez repede, fie că sunt afară relaxat și e căldură. Sunt așa de 6 luni și vara asta nu am putut ieși deloc din casa pentru că începe să mă mănânce pielea foarte tare, insuportabil și mă fac roșu rău de tot nu doar la ieșit din casă și la emoții și căldură.Am fost la spital mi-au dat antihistaminice și alte porcarii care nu m-au ajutat deloc, deloc, dacă știți ceva medicamente. Sunt disperat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Lorennn a răspuns:

Cred ca asta este doar in mintea ta "mancarimea" daca mananci corespunzator si eviti alimentele bogate in zahar nu ar trebui sa ai nicio problema cu mancarimea.

| VladuCristianCo explică (pentru Lorennn):

Sunt aproape vegetarian de 2 luni... La început am crezut că este vorba de depresie și am făcut câteva ore de pshihoterapie și mă ajutat sa fiu mai optimist dar mâncărimile se agravează...

| Lorennn a răspuns (pentru VladuCristianCo):

Cred ca ai un tic nervos si de acea ai mancarimi ceea ce tin de modul psihologic in care te gandesti.