| Tatiana322225555 a întrebat:

Am 17 ani eu am avut o problema la inima când eram mica am fost operată când aveam 4 ani dar acum aseară am simțit din nou ca ma înțeapă în zona inimi.Ce aș putea face? Pot merge singura la cardiolog? Ce îmi va face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi cu mama ta la cardiolog, nu ai 18 ani ca sa poti merge singura, trebuie sa fie cu tine unul din părinti.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea sa mergi la spital, in loc sa pierzi timp pretios pe aici, fiindca aici NU avem medici.
Dar suna si la Protectia Copilului, sa vina sa-i ia pe fratii tai, fiindca tu oricum nu vei fi capabila sa muncesti pentru ei, avand o problema atat de grava la inima.
Sanatate multa!

| Delllla a răspuns:

Necesită o schimbare de inimă.

| Mihai8767 a răspuns:

Daca in trecut ai suferit o operatie pe inima si au inceput sa apara intepaturi, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parinti tai si sa mergi la urgente pentru a exclude orice pericol. P.S. poate sa fie si o nevralgie intercostala