| Meryemmmmmmmmmmmmmmm a întrebat:

Am 17 ani si 47 de kg la 1.64. Cum as putea sa slabesc inca doua-trei kilograme si dupa asta sa ma mentin? Aveam 58 de kg in ianuarie si cand mai vedeam ca ma ingrasam macar si un kilogram innebuneam...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Unde vrei sa mai slabesti, ca si asa esti ca o scobitoare, cu peste 10 Kg mai slaba decat ceea ideala?
La inaltimea ta ar trebui sa ai greutatea (sanatoasa) intre 51 si 64Kg.
Ce ai in minus, este doar lipsa din mintea ta! tongue

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu mai innebuni atita. Esti bolnava la cap? 58 de kile la 1.64 era ok. Tu mai bine ai grija sa maninci sanatos si sa nu faci foamea ca proasta pentru... pentru ce? Pentru ca aveti niste modele false de pe net si TV? Pentru ca ati inceput sa aveti toti impresia ca ambalajul e totul? Inteleg naivitatea adolescentina si fluturasii, toti am avut la o anumita varsta diversi pitici pe creier, si unii inca avem si la virste adulte, dar ce zici tu e absolut absurd. Maninca sanatos, fa ceva sport, si daca te ingrasi un pic, nu e bai.

| Andreeush a răspuns:

Și la ce greutate vrei să ajungi?
Nu crezi că exagerezi?
Nu ai motive să slăbești.

| Dismally a răspuns:

Ce sa mai slabesti ca deja esti subponderala, 58 era greutatea normala.

| Ineys a răspuns:

Trebuie sa ai vreo 54 de KG la 1.64. Esti deja prea slaba. Mai trebuie sa te ingrasi dupa parerea mea ca sa arati decent. Acum banuiesc ca esti piele si os, am dreptate?

| Meryemmmmmmmmmmmmmmm explică (pentru Ineys):

Sincer nu

| Ineys a răspuns (pentru Meryemmmmmmmmmmmmmmm):

Oricum, indiferent de aspect, nu e o greutate sanatoasa. Nu-ti mai fa atatea griji, si lasa-te sa ajungi macar pe la 50-55. Apoi poti sa incerci sa te mentii.

| RobertMoon a răspuns:

Păi trebuie să ai deficit caloric daca vrei sa slăbești, deci poți mânca ce mănânci și în mod obișnuit, doar că în cantitate mai mică, nu ai nevoie in niciun caz de o dieta, deoarece deja ești sub greutatea normala, dar daca asta e placerea ta eu ți-am dat un sfat...ah și îți recomand să iei și un complex de multivitamine deoarece sunt sigur că nu o să îți asiguri necesarul zilnic doar din mâncare.

| Jenga a răspuns:

Ă. nimanui nu-i plac anorexicele, pune ceva pe oasele alea, pentru sanatatea ta.