| alex274 a întrebat:

Am 17 ani si am riduri in jurul gurii, dar folosesc de la doctorul dermatolog creme pentru acnee, este normal sa am riduri de la 17 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai riduri de la 17 ani? Ești sigură?
Vorbești de acele dungi care apar în urma râsului, mimica feței, etc. care sunt normale la toată lumea. Mușchii feței duc la asta, nu ai o față paralizată.
Nu sunt riduri.
Pa, pa.

| alex274 explică (pentru Legiuitoarea):

Sunt 100%la 100% riduri stau in fata oglinzi fara sa rad si se cunosc

| Legiuitoarea a răspuns (pentru alex274):

Bună.
Nu te mai îngrijora atât, nu sunt riduri, este forma pielii în jurul gurii, al nasului, este acel șanț mai accentuat.
Pa, pa.

| alex274 explică (pentru Legiuitoarea):

Da si cum pot scapa de acel sunt? si am si tenul gras care este predispus la riduri oricum multumesc!

| Legiuitoarea a răspuns (pentru alex274):

Bună.
Nu ai cum să scapi, deja este obsesiv la tine.
Tenul gras este mai puțin predispus la riduri. Folosește o loțiune astringentă și apoi masezi până când intră în piele ulei de migdale dulci, îți va regla sebumul.
Pa, pa.

| corolav a răspuns:

Nu este normal.Treaba cu cremele nu e cel mai bun leac. Du-te la un psiholog sau un psihiatru. Cazul pare a fi ceva pe fond nervos.

| VadTot a răspuns:

DE la varsta ti ai inceput viata sexuala?

| Brittanie a răspuns:

Bună. Nu te mai îngrijora, poate că nu e grav.Baftă.

| Leonard97 a răspuns:

Daca esti stresat.

| alex274 explică (pentru Leonard97):

Cred ca ai dreptate! ok multumesc

| alex274 explică:

Adica?