anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si as dori sa imi fac o deflorare chirurgicala, mama este de acord cu asta, nu vreau sa trec prin dureri deoarece am incercat sa fac sex cu prietenul meu si ma doare groaznic.Intrebarea mea este:Se poate la varsta mea sa fac aceasta deflorare? cum se procedeaza si este dureroasa rau? Dureaza mult deflorarea? Vreau un raspund de la cine stie nu va dati cu parerea despre ceea ce vreau sa fac altii care nu stitiwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu acordul scris al parintilor, se poate face de catre ginecolog. Se face cu anestezie, asa ca pe moment nu te doare, ulterior durerea fiind ca la orice taietura (tine cont si de zona). Procedura e simpla: te asezi pe masa ginecologica, se departeaza labiile mici cu niste pense si se incizeaza himenul. Toata chestia dureaza cateva minute. S-ar putea sa fie nevoie sa ramai cateva ore sau peste noapte in spital pentru supraveghere.

Abh
| Abh a răspuns:

Atata timp cat esti minora, nimeni nu iti va face deflorare chirurgicala.