Eu zic sa consulti medicul de familie macar cu un telefon! Simptomele tale din prima noapte indica ori o toxiinfectie alimentara pentru care sa zicem ca este bun Imodium(Loperamid) dar nu foarte deoarece stagneaza bacteriile in tractul digestiv sau o gastrita acuta- ceea ce explica durerile de stomac persistente si la cateva zile si chiar voma si diareea.Pentru gastrita sunt bune Omeprazol si NoSpa insa daca gastrita este cauzata de Helycobacter Pylori adica o bacterie doar cele 2 medicamente nu duc la eradicarea lui(pentru ca nu sunt antibiotice) si in consecinta nici a bolii.De asta te sfatuiesc sa mergi la medicul de familie- iti va spune exact ce si cum sa faci.
Poate e de la peste...
Probabil ai inghitit un os, si s-a intamplat ceva rau inauntru. Ar putea fi un fel de hemoragie interna, daca tot te ia si te lasa durerea. Nu sunt in masura sa vorbesc, nu spun ca sigur ai hemoragie, doar mi-am dat cu parerea. Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie.
Insanatosire grabnica!
Asa am patit si eu de la o prostie de la Tip-Top, Trei zile am tinut wc-ul in brate, cu dureri continue si o letargie de nedescris din cauza deshidratarii cauzata de diareea.
Te sfatuiesc sa te duci la un doctor, sa vezi de fapt ce sa intampla. Eu nu m-am dus din incapatanre prosteasca si a trecut de la sine, dar poate tu ai cu totul altceva.
Va multumesc pentru raspunsuri
Deci am sunat acum doctora si mi-a zis ca dupa simptomele mele am probleme la tranzit, adica la mate nu la stomac, pentru ca daca as avea la stomac m-ar arde si m-ar intoarce pe gat in sus.Pe cand pe mie ma doare stomacul si radiaza prin rinichi.Va multumesc pentru raspunsuri