| elenaroxana_1212 a întrebat:

Am 17 ani si de o saptmana mi-a aparut ceva in zona sananului aproape de sfarc. este ceva tare rotund as putea sp ca este un nodul sau nici nu stiu.nu ma doare nu nimic... ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Sa te duci la medic

| darrio2007 a răspuns:

Simplu.Du-te la doctor.Ti-e jena?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar trebuie sa te vada un ginecolog pentru o consultatie. Nu inteleg prea bine ce este: o pata, un nodul, dar e sanatos sa beneficiezi de o consultatie serioasa.

| KJewel a răspuns:

Hei. Si mie imi tot apar niste "noduli" temporari, sa zic asa. In diferite locuri la san, de diferite marimi, uneori ma dor, alteori nu. M-am dus la medicul de familie si m-a consultat, a spus ca sunt niste chestii normale, schimbari la nivel hormonal, etc. Ca sa ma linistesc eu, mi-am facut programare la un ecograf si rezultatul a fost ca nu am nimic, totul e ok, iar dna doctor m-a asigurat ca in urmatorii 2 ani nu are sens sa fac vreo ecografie, decat daca chiar mai apare ceva. Nu se stie niciodata ce poate fi, asa ca ar fi bine sa mergi la medic eventual direct la ecograf si sa vezi care-i faza. Se poate sa nu fie nimic grav pana la urma, dar e bine sa fii precauta si preventiva happy