Vezi aici cum poti scapa de acnee http://www.i-medic.ro/blog/pentru-adolescenti-acneea-de- ce-ne-apar-cosuri
Daca zici ca ai tenul gras, nu mai folosi zynerit...cauta la farmacii crema RETIN-A, e o crema foarte buna si foarte puternica, in doar o saptamana mi-a curatat fata de cosuri. Mi-a fost recomandata de o prietena, studenta la Medicina. Daca incepi sa o folosesti si are efectele asteptate de tine, da raspuns aici sa vada si altii cu aceeasi problema.
Hei,deci am descoperit acum cateva luni o solutie extraordinar de buna pentru cosuri si la mine chiar a functionat.
Deci, mi-am cumparat de la plafar o lotiune pentru faţă cu Aloe Vera care costa cam 6 lei si o crema ACNEOGEL care costa vreo 7 lei si de cand ma dau cu ele mi-au disparut cosurile. Eu ti le recomand si crede-ma ca sunt foarte bune si rezultatele se vad rapid. Daca ti le cumperi trebuie sa te dai dimineata si seara cu ele. Sper ca te-am ajutat si sper sa scapi de cosuri. Si sigur le gasesti la plafar, intrebi si tu de LARA si ACNEOGEL..
O zi buna!
Deeaandreea9156 întreabă: