| Dumitru_Ady_1971 a întrebat:

Am 17 ani, si joc fotbal. Acum 4 luni m-am operat la menisc. Dupa 10 zile am jucat fotbal usor, la un gratar. Exercitiile de recuperare nu le-am facut foarte bine. De 2 luni am intrat in antrenamente cu echipa si acum simt niste intepaturi in ambele parti unde este situat meniscul. Am facut fizio-terapie, si injectii cu recosyn dar nimic. Doctorul spune ca nu mai are ce sa imi faca, ca sunt sanatos si sa joc in continuare fotbal, ca e normal sa ma doara putin. Intrebarea mea este, daca trebuie sa reincep recuperarea de la inceput si sa o fac bine sau trebuie sa ma operez din nou? Mentionez ca am inceput sa merg inca din prima zi de la operatie si sa alerg dupa 3-4 zile. Stiu ca am gresit, dar ce pot sa mai fac acum? Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Sa te dai cu capul de tavan, copil neascultator, te-ai jucat cu sanatatea ta, lasa ca vei ajunge in carje cat de curand si ti-o meriti pe deplin pentru ca nu ai inteles si respectat indicatiile medicilor

| Dumitru_Ady_1971 explică (pentru Felys):

Nu ajung pana la tavan.