Eu zic asa: "cine te place cu adevarat, te place asa cum esti!" Fiecare fiinta isi are defectele sala, nimeni nu-i perfect!
Eu cred ca indiferent de modul cum arati ar trebui sa ai incredere in tine, daca tu ai o asemenea parere despre tine nu ai cum sa te astepti la o parere mai buna din partea celorlalti. nu e nevoie sa faci opertii. trebuie doar sa ai incredere in tine poate pare simplu sa zic asta dar nu e deloc asa.deoarece si eu trec prin aceiasi situatie ca si tine. dar am invatat ca trebuie sa am mai multa incredere. nu lua in seama ce zic ceilalti... oricum frumusetea e trecatoare. cel mai mult conteaza sufletul si caracterul. parerea mea
Stiu ca asta nu prea te ajuta . dar mama imi spunea ca ea avea sanii mei la 17 ani ei i-a venit menstra in clasa a 10 a. asa era ea. dar dupa ce a nascut totul era normal. nici ea la 17 ani nu avea sani.nu ii baga in seama, si fai sa te respecte din alte puncte de vedere : inteligenta, prietenie. nu stiu daca am spus ceva de ajutor. tine capul sus nu baga rautatea lor in seama. succes!
E greu sa fii mandra de corpul tau asa cum e avand complexele astea, insa daca il ingrijesti si excelezi in alte aspecte, acelea vor pune in umbra celelalte "defecte". Cultiva-ti calitatile, e cel mai bun lucru pe care-l poti face. Ambele aspecte sunt genetice, sa stii, si sanii mici si forma nasului. Insa tine minte: nu trebuie sa te placa decat un baiat: acela de care te vei indragosti. Pentru fiecare exista o pereche. Doar parintii tai s-au gasit si tu esti ce a iesit mai bun din ei, nu?
Scapa de buretei la sutien, ia un tricou si nu te mai gandi. Conteaza mai mult un corp armonios luat ca intreg decat marimea sanilor. Oricum vor creste, daca vrei sa ii ajuti poti face exercitii pentru muschii pectorali. Iar pentru nas oricum esti prea mica sa te operezi, daca vrei sa tai din el poate strangi bani si il operezi dupa varsta de 20. Insa tine cont ca, fie ca nu-ti dai seama, s-ar putea sa faca parte din farmecul tau si din ce am vazut la altii acea operatie nu face diferenta atat de mult pe cat s-ar fi crezut. Sa stii ca ceea ce urateste un om mai mult nu este un mic defect natural, ci atitudinea sa. Va trebui sa inveti sa traiesti multumita de corpul tau, asa cum e!
In privinta sanilor, nu stiu ce sa iti raspund, dar nu iti mai face atat de multe griji cu nasul.Si nasul meu e asa, multumeste-te ca nu e rupt, pentru ca eu am avut piramida nazala fracturata. Daca iti doresti asa mult poti sa iti faci rinoplastie peste 1 an, 2.
Buna, n primul rand nu te mai descuraja, crezi ca esti singura in situatia asta? sunt mute alte fete care au astfel de sa zicem "defectiuni'', incearca sa nu dai ascultare lor, sunt convinsa ca esti mai desteapta ca ei! ei se cred perfecti, si nu sunt nici pe deoparte asa. din contra sunt mai imperfecti ca toti si sti dc? pentru ca jignesc, iar asta este o grava imperfectiune! fi mandra de tine, mergi inainte fii puternica si nimic nu te v-a dobori. nu e asta un ""hop""in viata ta, fi multumita de cum te-a lasat Dumnezeu.sunt multe care probabil au nas si nu pot respira din cauza disfunctiilor sau au bolii la sani. fii multumita cu ce ai! Cu timpul vei observa ca toate astea sunt trecatoare! sper ca ti-am putut fii de folos macar psihic
Mda,
si mie mi sau zis mai multe chestii
m au doborat putin moral
dar merg inainte
iata metoda mea:
ma gandesc ca cineva ma place si pe mine
si asta imi daa aripi sa zbor
Mario1996 întreabă: