| hurricane94 a întrebat:

Am 17 ani si port ochelari de aproape 0.25 cu 0.50.Voi putea scapa de ochelari daca ii voi purta o anumita perioada de timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| us3r a răspuns:

Da, poarta cum ti-au fost prescrisi, si ii foarte posibil ca peste ceva timp sa scapi de eihappy

8 răspunsuri:
| Senyorul a răspuns:

Da... cunosc persoane care au purtat o perioda si apoi nu au mai purtat deloc big grin

| us3r a răspuns:

Da, s-ar putea, asta doar daca ii porti. [sunt unii care ii poarta "ocazional" si asta le afecteaza vederea pe parcurs]

| hurricane94 explică (pentru Senyorul):

Chiar daca ii port doar la citit, scris, pc (asa cum au fost prescrisi)?

| Senyorul a răspuns (pentru us3r):

Stiu pe cineva si din cauza ca nu-i purta o ustura un ochi ingrozitor si vedea in ceata

| hurricane94 explică (pentru us3r):

Pai mi-au fost prescrisi sa-i port doar la citit, scris, pc.Trebuie sa ii port si afara ca sa scap de ei?

| Senyorul a răspuns (pentru hurricane94):

Pai eu cred ca ar trebui sa ii porti mereu... dar daca vrei cumparati ochelarii de soare dar cu lentile fumurii de vedere si ii vei purta mereu fara jena

| Senyorul a răspuns (pentru hurricane94):

Pai daca asa ti-au prescris poartai numai la citit scris si pc... eu nu am inteles cum trebuie... scuzebig grin

| hurricane94 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri sper sa scap de acest defect.