| vicktorius a întrebat:

Am 17 ani si sunt baiat si trebuie mai mereu sa ma rad dupa ras imi apas cosuri, cum pot sa scap de cosuri si de semne? si desigur de punctele negre de pe nas.(acasa sau cu producte cosmetice)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Dianna a răspuns:

Pentru punctele negre foloseste un galbenus de ou + putin malai.eu azi am aflat de la cosmeticiana!
Eu am folosit de la clean & clear o lotiune de curatare pentru puncte negre si a fost foarte buna!

| vlad91 a răspuns:

Cu timpul nu o sa mai ai astfel de probleme... dar ca sa ajuti sa nu te mai iriti foloseste un gel de ras bun si apoi un after shave balsam... sunt foarte bune si oricum dupa un an asa de cand incepi sa te barbieresti nu te mai iritzi... cat despre puncte negre alea sunt alta problema... trebuie sa te speli cat de des posibil pe fata si scapi si de alea happy

| Doublejadore a răspuns:

Incearca si varianta profi
http://gamarde.ro/141-ten-gras-si-mixt