| Karmesytta a întrebat:

Am 17 ani si tensiunea 92 cu 55, iar pulsul 66. E ok?+de cateva zile ma doare in piept si nu stiu sigur daca e de la inima

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sunt sigur ca tu stii ca aceste valori nu sunt normale si prin urmare trebuie sa mergi la un medic. Multa sanatate!

| Vanqu1sh a răspuns:

Imi crescu' mie pulsul cand iti vazui poza :X am ceva?

| Rucsiii95 a răspuns:

Ai mare grija, mergi la medic.un prieten drag mie, pe 23 decembrie din pacate s-a stins din viata din aceasta cauza.sad! Ai grija de tine si de sanatatea ta!

| RM94 a răspuns:

Tensiunea normala este sub 120 cu 80 (12 cu 8) si pulsul trebuie sa fie intre 60 si 100 in mod normal. Tu ai tensiunea 9 cu 6, deci esti bine. Eu aveam hipertensiune 14 cu 7. Numarul 14 este cu 2 numere peste 12 deci nu e bine. Cauza: ma culcam tarziu, acum ma culc devreme si tensiunea este normala.