anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani.Sunt fata.Imi plac barbati intre 30-45 de ani si nu stiu de ce.Nu am avut niciodata un prieten de varsta mea deoarece ii consider niste copii. Mi-au placut ceva baietii dar nu am avut ocazia sa vorbesc cu ei. Iar ceea ce tine de barbati, nici acestora nu le-am zis ce simt.Pt ca fac parte dintr-o familie educata si nici nu ma gandesc sa am o asa relatie. Dar gandul imi sta tot la ei.De exemplu acum am factu ca un fel de obsesie pentru unul de 35 ani.Sunt o fata frumoasa(sincer), si barbatii se uita dupa mine. Oare de aceea imi plac? Ce sa fac? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți plac oamenii maturi pentru că poate ai ceva de învățat de la ei.
Pa, pa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Atentie, barbatii maturi nu vor decat sa te foloseasca si apoi te lasa, majoritatea sunt familisti si in nici un caz nu isi vor lasa sotia si copii pentru o relatie pasagera.

| Giulia97Anna a răspuns (pentru constantaproca):

De parca aia mai mici nu vor decat sa profite -_- ce gandire de tot *acatul!

| anad a răspuns:

Acum te simti tu protejata si in siguranta cu unul de 35, dar peste cativa ani, cand esti in floarea varstei, stai si-i tratezi bolile si sa-i satisfaci hachitele, in loc sa-ti traiesti viata si sa te bucuri de tinerete.

| Vizitiul a răspuns:

Ce sa faci? Revino-ti! Lasa lumea mitica, treci la lumea reala.

| cornculapte a răspuns:

Probabil iti place sa te simti admirata de barbati mai in varsta, cu experienta de viata si care au ceva in cap. Ca atunci cand un mucos se uita dupa fusta ta, nu prea iti vine sa te simti flatata, ca stii ca astora le fierb hormonii la varsta asta.
Sau poate ca vrei doar pe cineva cu o mentalitate mai matura.
Sincer, si eu am 19 ani imediat si pot sa-ti spun ca nu ma simt atrasa de baietii de varsta mea pentru ca ii vad foarte imaturi si nu prea au materie cenusie. Totusi, nu m-am simtit atrasa inca de un tip mai in varsta de 30 de ani. O singura data mi-a placut de un coleg de la cursul de dans care avea 28 de ani si alteori ma mai uitam dupa directorul liceului care e hot rau de tot, dar in gluma, nimic serios. big grin
Acum am un prieten de 21 de ani si sincer sa-ti spun, e singura persoana pana in 25 de ani pe care o cunosc din oras si despre care pot sa spun ca e matura, inteligenta si cu capul pe umeri.

| hugo a răspuns:

Cum spunea si: constantaproca, intr; un fel este pacat, pentru ca ai o intreaga adolesenta in fata, sa poti iesii cu un baiat devarsta ta sa discutati chestii de varsta voastra si sa va bucurati de adolescenta,,, probabil ca nu ai gasit un baiat potrivit deschis si la minte si la suflet care sa stie cand sa te faca sa razi si cand sa iti vorbeasca serios...nu stiuparerea mea...incearca doar sa ti'l imaginezi p prietenul tau(cel cu X ani ma mar ca tine)mergand pe strada cu el si lumea uitandu'se o__O.pentru ca sincer nu multi pot intelege aces lucru, succes in a gasi persoana si varsta potrivita:*Hugo

| fashionaddict a răspuns:

Si eu am o prietena care de la 14 ani are avut tot iubiti peste 28 de ani si parintii ei s-au obisnuit si nu mai au treabahee hee.
Eu nu vad ca pe ceva anormal.

| virusel a răspuns:

Tu esti la fel ca Monica Columbeanu, scuzati cacofonialaughing)) gerontofila.Adica esti atrasa de persoanele mai invarsta, nu cred ca ii nimic neinregula cu asta.Fiecare e liber sa iubeasca pe cine vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hehehappy vreo 4 ani am incercat sa scap si eu de atractia asta. depinde de persoana, eu m-am obisnuit sa-mi placa. cel mai oribil a fost cand am incercat cu cineva de varsta mea... 7 luni de relatie...acum prefer sa am cuaiele albastre, decat sa mai fac vreodata asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi plac femeile care au in jur de 38-43 asa (merge si de 45) care arata ffff bine (in Constanta sunt o gramada, in tara nu stiu cum sunt). Sa nu aibe copii si sa arate fffffffff bine daca indeplineste criteriile astea e femeia perfecta pentru mine.

| gabryel a răspuns:

Si eu sunt la fel mie imi plac femeile intre 30 si 40 de ani si eu am 18 ani, nu stiu de ce dar ma atrag foarte tare femeile mature.

| k1fighter a răspuns:

Buna. Nu e nici o problema ca iti plac barbatii intre 30-45 de ani, doar ca majoritatea sunt insurati si au si copii... poate de o seama cu tine. Nu cred ca un barbat de 45 de ani o sa se uite vreodata la tine, o pustoaica de 17 ani. Daca dai de unu care e singur, si mai e si pervers pe deasupra, ai toate sansele ca fanteziile tale sa se indeplineasca. Bafta

| dilau69 a răspuns:

Iti plac pentru ca sunt matri si gandesc alfel ca si baieti tineri dar nu trebuie sa faci nimic in afara de faptul ca trebuie sa ai grija sa nu dai de unu insurat si sa afle sotia lui deci pana nu afla sotia lui bafta si succes in dragoste

| ~#YouKnowYouLoveMe#~ a răspuns:

Sincer, parerea mea este ca baietii care sunt de o varsta cu tine sunt prea copii ca sa le poti oferii iubirea ta. Sti bine ca baietii sunt mental cu 3 ani mai in spate ca fetelehappy. Deci nu e nimic gresit la faptul ca iti plac baietii mai mari. Eu iti urez mult noroc in dragoste si sper sa-ti gasesti jumatatea. Te-am pupat:*

| veronica23 a răspuns:

Iubita si mie mi s-a intamplat cand eramde varsta ta pentru ca aveam nevoie de siguranta, de certitudine si ca lucrul acesta numai un barbat matur,,,, care nu este tata, imi poate oferi acest lucru.insa mare grija draga mea pentru ca mai ales daca esti o fata frumoasa barbatii nu vor decat un singur lucru si cred ca sti despre ce este vorba.incearca sa iti faci un iubit mai mare ce-i drept dar nu cu multi ani si sa experimentezi, asa iti vei da seama ce inseamna de fapt o relatie cu un barbat mai matur. pupici cu lipici si mai vorbim

| 123456_6824 a răspuns:

Buna! Sincera sa fiu cred ca nu varsta conteaza.Bine recunosc e prea mare dar atata timp cat te impaci bine cu acea persoana poti trece cu vederea peste varsta.Marcar incearca sa vezi cum e cu unul de varsta ta sau putin mai mare. Dar nu lua orice pampalau gasesti.Cauta unul pe placul tau. Si daca chiar nu poti sta cu unul de varsta ta atunci nu stiu.Cauta unul mai mare.Adevaru e ca aia mari gandesc altfel.Acum depinde si cum arati tu. Daca arati de 17 ani. Daca pari mai mare...hmm.nu stiu. Oricum nu tine cont de varsta.:*Irinel si cu Monica nu au tinut.Adica le e foarte bine impreuna. Tie de ce nu ti-ar fi. Mi vorbim. Te-am pupat.:*