| NicoletaNico555 a întrebat:

Am 17 ani sunt la menstruaţie ma simt foarte ameţită, am dureri abdominale de la menstruaţie şi e foarte abundenta.Cum pot sa ma simt mai bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| aaanamariaaa a răspuns:

Ametita te simți datorita pierderii de sânge( și în sânge ai și fier și multe altele) dar un deficit de fier poate cauza amețeli. În perioada aia a lunii poți sa iei un supliment alimentar cu fier, pe mine m-a ajutat, amețeli încontinuu și eu. Și pentru durere am luat Nurofen, acesta la unele persoane mai reduce și sângerarea, curge mai puțin. Îți poți pune o sticluță cu apa calda jos pe burtica sa te ajute la reducerea crampelor și stai și te odihnește, o sa îți treacă. Multa sănătate!

| Concurs2025 a răspuns:

Poti lua Nospa sau Nurofen,,, dar important este sa mergi si la un medic ginecolog pentru o consultatie de rutina. Este obligatoriu la varsta ta.