| Valentina7777777 a întrebat:

Am 17 ani sunt puţin racita de asta azi, am dormit 14 ore din cauza racelii. Am baut niste Paracetamol asa a zis mama dar tot nu ma simt bine.Ce pot sa fac sa îmi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Consumi ceai cu lămâie și îți trece în maxim 3 zile, dar trebuie sa mănânci și usturoi cu o ciorba relativ fierbinte, sau supa. Trebuie sa faci ceva sa transpiri și să stai în pat, sa te relaxezi.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Trece cu răbdare. Ai un virus. Odihneşte-te şi bea multe lichide. Nu există tratament pentru asta.

| CiprianPatrichi a răspuns:

Mergi la medicul de familie. Vezi daca e raceala in primul rand. Ce simptome ai? Cauta pe net macar.

Orice raceala trebuie tratata complet si ca la carte pentru ca sunt atatia care au probleme ca nu si le-au tratat cum trebuie si acum sufera consecintele: cicatrici in zonele unde virusurile sau bacteriile si-au facut de cap (distrug tesut)

Poate ai bronsita. ..Hai mergi la medic sa vezi ce ai exact.