| myam33a a întrebat:

Am 17 ani. Vroiam sa slabesc si mi-am calculat numarul de calorii pe zi pentru a slabi si era in jur de 1688. Eu am zis ca sa slabesc mai mult am mancat in jur de 1000 maxim pe zi. Intr-adevar am slabit mult, cam 6 kg in 3 saptamana. Intrebarea este ca daca de maine as manca 1500 de cal, este posibil sa ma ingras iar? Chiar daca am voie pana la 1688?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LauraSpataru a răspuns:

Explicatie simppla despre cum functioneaza organismul: tu ti-ai obisnuit corpul cu 1000 de calorii zilnic, iar daca el da deodata de 1500, are o reactie de genul "ia sa pun deoparte niste grasime pentru zile negre, ca poate iar ma infometeaza" si asa pui inapoi ce ai dat jos. Sfatul meu este sa ajungi la 1700, daca asa ti s-a recomandat, insa treptat, nu te infige maine intr-o cratita de sarmale. Acele 700 de calorii in plus ar trebui reintroduse in dieta cam intr-o saptamana.

4 răspunsuri:
| campanario a răspuns:

Cate kg ai si ce innaltime? Chiar atat de grasuta esti tu la 17 ani?! Eu zic sa stai linistita, nu iti " ucide " organismul cu diete si infometare, pentru ca nu ajungi nicaieri. Pupici

| SeNyS a răspuns:

laughing crezi ca daca manaci o zi mai mult cu 500 de calorii, te ingrasi iar?laughingnu mai stai linistita oh go on, darmi separe ca mananci cam putin! succes, te pup

| Clara_6276 a răspuns:

Din cate stiu eu e bine(pentru assigurarea ca nu te ingrasi)sa maresti cu cate 100 de cal pe saptamana.

| A4TECHH a răspuns:

Da e chiar POSIBILhappy dar ai grinja sa nu mananci nici mai putin de 1100