anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 si menstruatia mea e destul de neregulata (uneori vine la 2 saptamani, alteori intarzie chiar si 50 de zile). Ultima data am avut-o pe 20 iulie. M-am gandit sa ma duc curand sa iau niste anticonceptionale, dar bineinteles ca voi merge la un medic ginecolog pentru asta. Imi puteti spune exact ce demersuri trebuie luate pentru a mi se putea prescrie? Am nevoie de analize sau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

In uram unui consult ginecologic si al unor analize de sange, medicul iti prescrie pastilele contraceptive. Daca este cazul si ai amenoree secundara, medicul ginecolog iti va da un tratament pentru reglarea ciclului menstrual, sau te va trimite la endocrinolog pentru un consult.Multa sanatate.