| Necun0sScuT a întrebat:

Am 18 ani dar nimeni nu mi-a dat pana acum mai putin de 25 de ani. Problema e ca am multe riduri, foarte multe riduri pe fata si in fiecare dimineata cand ma uit in oglinda mai vad vreo doua noi. Folosesc de vreo 2 luni jumate Planet Skincare Platinum Creme Excellence care costa cam mult si nu face nimic.Nu fumez, nu beau, mananc sanatos, sport fac, beau multa apa etc (nu stiu de la ce poate fi) singura mea problema e ca stau vreo 8 ore pe zi la calculator (daca e vreo problema). M-am gandit sa fac Botox pe toata fata. As vrea sa stiu care sunt efectele negative, daca risc sa ajung ca Smeagol. Ms. happy
p s: sunt baiat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sabrina103 a răspuns:

Pe site-uri pentru femei scria ca daca ai riduri prea adanci ai probleme cu oasele sau chiar osteoroproza. se pare ca si barbatii au dar mai rar.

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Narcisistule... dacă îți dai cu toate căcaturile pe față nu e de mirare să ai riduri!

| kiri11 a răspuns:

Incearca produsul PERLE BLEUE, citeste informatii despre acesta si te vei convinge happy

| sabrina103 a răspuns:

Poate ai o problema la oase cu calciu. Fa-ti analize

| Necun0sScuT explică (pentru sabrina103):

Am lipsa de Calciul. Ce efecte ar avea lipsa de Ca asupra pielii mele? Ce legatura are?

| Necun0sScuT explică (pentru sabrina103):

Sabrina103 Deci asta-i. Doctorul mi-a zis sa iau osteocare happy sper ca dupa ce termin tratamentul sa nu mai am probleme. Ms mult!

| sabrina103 a răspuns (pentru Necun0sScuT):

Pe site-uri pentru femei scria ca daca ai riduri prea adanci ai probleme cu oasele sau chiar osteoroproza. se pare ca si barbatii au dar mai rar.