| ionut7 a întrebat:

Am 18 ani si a inceput sa-mi pice parul rau. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ionut7. Deci sa inteleg ca vorbesc cu un baiat? Oricum nu conteaza. Deci fii atent. Caderea parului poate avea ca cauza stresul, o problema dermatologica, deshidratarea parului etc. ( astea sunt principalele ) Si eu m-am confruntat cu problema asta.
1) In primul rand ai grija sa folosesti produse care contin 100% aloe vera ( samponuri, masti pentru par etc. ) si foloseste apa calduta cand te speli pe cap. Nu folosi apa fierbinte pentru ca parul iti va cadea si mai rau.
2) Du-te la un frizer. Ar trebui sa-ti recomande niste creme speciale pentru a caderea parului care costa intre 10 si 20 lei. De fiecare data cant te speli pe cap, dupa ce iti dai cu sampon si balsam ( sau orice alt produs pe care il folosesti ) ai grija sa te dai pe cap cu aceasta crema intr-un strat uniform ( dar sa fie bine clatit parul ) apoi lasa-l sa stea asa vreo 30 min. Apoi te limpezesti pe cap de crema aceea si gata ai terminat baia! Frizerul iti va spune mai multe
3 ) Daca ai parul lung nu purta deseori sepci sau caciuli ci lasa-ti parul sa respire, dar nici nu il lega prea des in coada pentru ca ti se va deshidrata firul de par si caderea parului va fi si mai abundenta.

Sper ca te-am ajutat! Funda pls?big grin

4 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Probabil de la vreme...stii in fiecare anotimp parul are de suferit chiar daca este ingrijit ca la carte...vara de la soare iarna de la frig. dupa piele este cel care are de suferit cel mai multsad probabil se regenereaza.nu-ti face griji.va trece inca putin timp si parul va fi mai bogat si mai stralucitor dupa perioada aceastahappy:*

| cristiancristir a răspuns:

SI mie mi a picat par mereu. Cand ma spalam cateodata imi ramanea cada plina de par. Si nu am facut nimic. Cand iti cade creste altu la loc.

Răspuns utilizator avertizat
| Ingerasull99 a răspuns:

Nu mai folosi gelul de par sau fixativ.