| vedetaserii a întrebat:

Am 18 ani si am sani extrem de mici.Viata sexuala nu mi-am inceput-o.Credeti ca dupa ce o sa am contact sexual o sa creasca? Aveti metode de crestere a sanilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AleXisAleXis a răspuns:

Pentru ce iti trebuie o pereche de sani mari? O femeie este femeie si fara niste sani enormi. Ea trebuie sa stie sa`si puna in valoare calitatile. Asa este corpul tau fara sani mari sad Nu sunt metode sa ii faca sa creasca doar daca iti pui silicoane dar eu cred ca silicoanele sunt o mare f mare greseala. Banci aruncati pe fereastra. Esti frumoasa si cu sanii mici :*

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Se mai dezvolta putin dar nu mult

| xFaith a răspuns:

Pentru detalii imi poti da mesaj. :*

| eXpreSSss a răspuns:

Zi-i sa traga de ei laughing. Glm, o sa ti se dezvolte exact cum au spus si ceilalti useri. Stai linistita totul o sa fie oky. Esti perfecta EXACT asa cum te-a inzestrat Dumnezeu.

| Oana92 a răspuns:

Teoretic o sa creasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai calma, nu te ingrijora in privinta sanilor, sunt sigur ca esti foarte frumoasa asa cum esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie să îţi faci griji din cauza sâniilor, sunt perfecţi aşa cum sunt!

| Anonymous112 a răspuns:

Salut, Dupa ce iti incepi viata sexuala (adica te dezvirginezi) o sa iti creasta Sanii, Parul de pe cap etc. Sanii nu se dezvolta extrem de mari.

| FLuturas1albastru4 a răspuns:

Nu te complex eu sunt in aceiasi situatie, si poate ca da poate ca se vor mari dar nu cu mult,, si nu incerca silicoane,, dupa nastere sanii oricum se maresc asa ca totul va fi OK

| gogoɴicɑ a răspuns:

Eu zic sa-ti pui silicoane.

| ingerinaripat a răspuns (pentru gogoɴicɑ):

Nu are rost sa-si puna silicoane, se mai dezvolta sanii

| numele2 a răspuns:

Ma indoiesc sa mai aiba modificari ale dimensiunilor, indiferent de viata ta sexuala. Oricum sa stii ca am mai vazut cazuri ca si acesta.Mai asteapta raspunsuri poate te ajutawinking

| claudiutz2011 a răspuns:

Pune-ti silicoane big grin

| Floryna_Adina_1996 a răspuns:

Nu ai nevoie de metode. Dupa parerea mea sanii tai o sa creasca dupa ce iti vei incepe viata sexuala... Stiu ca dupa ce o sai un copil sanii tai o sa creasca enorm. Dar esti frumoasa si fara sani mari. Nu te indrum sa iti incepi viata sexuala de acum. nu te grabi