Pentru ce iti trebuie o pereche de sani mari? O femeie este femeie si fara niste sani enormi. Ea trebuie sa stie sa`si puna in valoare calitatile. Asa este corpul tau fara sani mari Nu sunt metode sa ii faca sa creasca doar daca iti pui silicoane dar eu cred ca silicoanele sunt o mare f mare greseala. Banci aruncati pe fereastra. Esti frumoasa si cu sanii mici :*
Zi-i sa traga de ei . Glm, o sa ti se dezvolte exact cum au spus si ceilalti useri. Stai linistita totul o sa fie oky. Esti perfecta EXACT asa cum te-a inzestrat Dumnezeu.
Salut, Dupa ce iti incepi viata sexuala (adica te dezvirginezi) o sa iti creasta Sanii, Parul de pe cap etc. Sanii nu se dezvolta extrem de mari.
Nu te complex eu sunt in aceiasi situatie, si poate ca da poate ca se vor mari dar nu cu mult,, si nu incerca silicoane,, dupa nastere sanii oricum se maresc asa ca totul va fi OK
Nu are rost sa-si puna silicoane, se mai dezvolta sanii
Ma indoiesc sa mai aiba modificari ale dimensiunilor, indiferent de viata ta sexuala. Oricum sa stii ca am mai vazut cazuri ca si acesta.Mai asteapta raspunsuri poate te ajuta
Nu ai nevoie de metode. Dupa parerea mea sanii tai o sa creasca dupa ce iti vei incepe viata sexuala... Stiu ca dupa ce o sai un copil sanii tai o sa creasca enorm. Dar esti frumoasa si fara sani mari. Nu te indrum sa iti incepi viata sexuala de acum. nu te grabi
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: