| iuliboss1 a întrebat:

Am 18 ani și cred că am fimoza, nu o pot (beli) absolut deloc dar faza este că nu am nici o problemă, nu mă doare nimic, nu miroase urat, pot face și dragoste doar că mă deranjează pe mine și nu știu ce să fac. As vrea sa o rezolv acasă dar nu știu cum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| maneleenjoyer a răspuns:

Taie ti penisul

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă nu poți beli absolut deloc nu ai cum să rezolvi acasă, trebuie să mergi la doctor să îți facă operație, nu te speria, e ceva minim invaziv, nu durează mult și în câteva zile ești ca nou. Cel mai bine mergi sa te vadă un doctor să îți spună mai exact dacă se mai poate face ceva sau trebuie operat.

| Violleta2022 a răspuns:

Neputand sa declaotezi penisul total, este clar ca nu poti avea sex cu nimeni, fiindca penisul nu intra in erectie totala.
Asadar, este necesar sa mergi la un Medic Urolog, pentru examinare si eventual interventie cihrurgicala.