| ELY_5250 a întrebat:

Am 18 ani si de ceva timp am niste dureri ingrozitoare in timp ce fac sex si mai ales dupa. nu mai vorbesc de secretiile vaginale care in ultimul tmp sunt anormale-au un miros neplacut si sunt in cantitate cam mare indiferent de cate ori imi fac baie intr-o zi, nu ezita sa dispara ori de cate ori ma spal. uneori apar dureri abdominale asa din senin si fara sa fac nimic si mai ales dupa sex care sunt insotite si de senzatii de greata si ameteli.in ultimul tmp am slabit foarte mult si pofta de mancare a disparut. ce as putea sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil ai o infectie genitala, probabil complicata cu o infectie urinara. Oricat de des te-ai spala n-o s-o rezolvi (e ca si cum te-ai spala pe dinti sa scapi de o carie, dupa ce ai facut-o deja).
Trebuie sa te duci neaparat la ginecolog pentru diagnostic si tratament. In plus, ginecologul iti va face si un test Papanikolaou pe care eventual il va repeta dupa trtament pentru determinarea exacta a motivului pentru care ai dureri la contact sexual. Nu amana vizita la ginecolog, fiindca boala tu nu e inofensiva si poate avea in timp urmari grave asupra starii tale de sanatate. Sa-ti iei si partenerul cu tine, fiindca probabil va trebui tratat si el, chiar daca nu are simptome.

8 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Ceea ce iti pot spune sa mergi cit mai urgent la medicul ginecolog pentru control, asa vei sti ceea ce ai, nu poti face un tratament fara sa stii care este cauza; Deci repede si nu mai sta pe ganduri la medic.Succes.

cristian
| cristian a răspuns:

Trebuie sa mergi de urgenta la fotograf.Trebuie sa-ti vada aparatul.Esti rusinoasa?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ok, ia aminte si la ce au spus ceilalti, dar eu nu pot sa nu te intreb: El te mangaie, e tandru, inainte de sex? Adica, te exciti?>>>Simti ca te lubrifiezi (uzi.) sau n u? poate fi si asta, daca doar accepti, ca asa vrea el, rapid?!, "aiurea-n trmvai"... Nu neglija acest aspect! pe langa igiena ireprosabila, E ESSENTIAL! Evntual intra si la raspunsurile date din plin, pe etma sata, de mine, si edificati-va amandoi! FUGI la ginecolog, ce el de manutza! Cu o astfel de leucoree nu e de glumit!, si nici de amanat! SANATATE!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu stiu ce poti sa ai... Dar ar trebui sa mergi la medic sa te consulte si sa iti dea un tratament corespunzator. Cu cat amani mai mult, cu atat se inrautateste si va fi mai greu de vindecat. Nu mai astepta!
Partea cu durerile pot fi si pe parte psihica... pe partea asta te pot ajuta (dar nu cred ca e cazul). Daca vrei, trimite-mi un mesaj.

| yasminna a răspuns:

Du-te la un ginecolog, nu mai amana.Nu amana pentru ca situatia se poate agrava.Probabil este vorba despre o infectie vaginala.Starile de greata pot fii de la fiere care probabil este mai lenesa.Sanatate multa

| mami a răspuns:

Un medic bun ginecolog dar urgent nu sta pe ginduri ca poti regreta

| Alexandrinaa a răspuns:

Exact simptomele care le ai tu le-am avut si eu, facand tot felul de legaturi. Da, du-te impreuna cu iubitul tau la un ginecolog, fa-ti testul, e posibil sa ai trichomonaza sau candida, daca scurgerea e branzoasa si urat mirositoare. Ar putea sa te irite in vagin, in timpul actului sexual. Verifica acest lucru. Greturile nu au de ce sa vina de la asta. Poate ai problema cu fierea si inca nu stii... exact asta am si eu (pe bune, parca eu as fi pus intrebarea)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna am 22 de ani si de ceva timp cam de odoua luni am dureri abdominale greata dureri de cap ameteli si dureri de spate si dupa ce am terminat de facut sex dupa un timp am simtit aceeste lucruri as vrea sa stiu cam despre ce e vorba mersi!