Nu pre crd doar cate vreo 2 cm pe an...dar is slabe sansele.MAi asteapta pana la vreo 22 ed ani si atunci la sigur nu mai cresti.
Poate o sa mai cresti dar o sa fie nesemnificativ doar cativa cm... cu inaltimea asta o sa ramai
Sall cred ca mai ai sanse se spune ca baieti cresc in inaltime pina la virsta de 22 ani ear fetele 24 asa ca sper ca vei fi norocosul cela care se va mai inalta cu vreo 5 cm mai mult nu cred pentru ca cu cit mai mult crestem in virsta cu atit ne sunt mai mici sansele sa ne inaltam de fapt cea mai vizibila perioada cind corpul se inalta este prin clasa 7 8 9 succese ps. sfatul meu inaltimea nu e importantul factor uman ci omenia asa ca daca vei fi un om de treaba lumea nici nu va atrage atentia la inaltimea ta.
Fetele cresc pana la 18 ani si baietii pana la 21. Dar daca zici ca de 2 ani ai ramas asa, e putin probabil ca o sa mai cresti. Dar ai destul.
Nu prea mai poti creste. Daca mai cresti cel mult 5 cm. De la o varsta nu te mai inalti decat daca slabesti foarte mult, dar nu-ti recomand sa te pui pe regim pentru ca la varsta ta desii nu mai cresti tot trebuie sa-ti mentii cele 3 mese pe zi. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Depinde de la o persoana la alta.
Se spune ca organismul creste pana la aprox 20 de ani.
Si eu am aceeasi problema, dar nu-mi fac griji, nu cred ca o sa mai cresc si nici nu trebuie
Esti bine asa cum esti.nu iti dori sa mai cresti. fetele inalte isi gasesc mai greu un prieten
Bună.
Eșt înalt! De ce trebuie să fii și mai înalt?
Dacă nu ai mai crescut de 2 ani este posibil să nu mai crești, știind că băieții cresc până la 21 de ani.
Pa, pa.
Depinde de alimentatie in primul rand, iar in al doilea rand, daca faci greseala sa te apuci de fumat, slabe sanse! eu am 19 ani si m-am pus pe fumat! and guess what, m-am oprit din crescut la 1, 88! de 3 ani asa am ramans
anonim_4396 întreabă: