| TudoraIonescu5 a întrebat:

Am 18 ani, sunt virgină și cred că sunt la perioada lunii dar am o problemă prima dată mi-a picurat foarte puțin, apoi mi-a picurat mult. Am avut crampe ieri, am si greață, m-a durut in spate, sanii sunt mai sensibili si respir greu. Având în vedere că sunt virgină sper că nu am rămas însărcinată, nu am nici măcar partener. In casă nu e decât eu și tatăl meu și mama mea. M am așezat la bucătărie pe scaunul pe care s-a așezat și el, sper că nu am avut contact. Și mă spăl cu același furtun in zona intima. Sunt o fire anxioasa, e posibil din cauza stresului sa am aceasta problemă menstruala? M am stresat foarte mult cu chestia asta, sunt la a 2a zi. Cel mai mult am stat în camera mea, nu am făcut nimic să fiu însărcinată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dar vecinul Vasile nu a intrat pe geam la tine în cameră, zilele trecute?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Se numeste Dismenoree.

Ai 18 ani dar ai trecut pe langa Anatomie si lectia despre reproducere din clasa a VII-a.

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Il rogi sa iti explice despre planificarea familiala si cum sa nu ramai insarcinata.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

O sa ai un nepotel.