| Raducuuu11 a întrebat:

Am 18 ani, vreau sa port pantaloni scurți, dar nu știu ce sa fac cu parul de picioare. Credeți ar trebui sa ma epilez pe picioare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
34 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Prietenii tai se epilează? Ca de fapt despre asta e vorba, majoritatea se iau după anturaj. Pe mine nu ma deranjează parul pe picioare la bărbați, nici nu îl observ, dimpotrivă mi se pare ca dacă e bărbat nu se epilează și pe picioare, acum depinde poate ai prea mult par, dar de fapt nu contează părerea mea sau a unuia de pe TPU ci cum te simți tu, cum este abordata treaba asta în mediul în care socializezi tu.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, ca baiat nu ai de ce sa te epilezi pe picioare precum cocotele masculine, decat daca esti gay si intentionezi sa atragi fauna masculina.

| Dismally a răspuns:

Doar daca este exagerat de paros, altfel nu are rost.

| zkhb a răspuns (pentru Emma30555):

Masculinitatea poate fi un factor de atractie pentru unii, nu pe toti ii atrag aceleasi lucruri, si nu e nimic in neregula cu asta