| andrey9999 a întrebat:

Am 19 ani, pana acum 2 luni jucam footbal dar cum am plecat din tara numai am posibilitatea asta. Voi reveni in tara peste 5 luni, daca voi merge la sala de forta astea 5 luni voi pune multa masa musculara? m-ar ajuta pe cand ma voi intoarce inapoi si voi incepe din nou sa joc footbal? este adevarat ca daca pui prea multi muschi pierzi din celelalte calitati de footbalist?( ma refer in astea 5 luni de sala fara nici un praf fara nimica daca voi pierde din calitatile de footbalist) Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fără prafuri!
Un antrenament la sala nu face altceva decât să țină tonica masa musculară iar când vei reîncepe să joci fotbal va fi ca și cum nu ai făcut pauză deloc.
Pa, pa.

| mrCMircea a răspuns:

Calitatile de fotbalist nu le pierzi in 5 luni, eu stiu ca chestiile astea le ai pana mori ( ca mersul pe bicicleta ). Poti merge la sala si sa faci picioare fara nici o problema numai ca o sa pui probabil cateva kg in plus si iti vei pierde din rezistenta fizica!