Cum ai ciclu neregulat, nu poti conta foarte mult pe calculul perioadei fertile. Poti ramane in orice zi a ciclului. Sansa este mica, dar exista. Ziua ovulatiei nu este batuta in cuie, sunt anumiti factori care o pot schimba.
Draga mea,
menstruatia este considerata regulata daca vine intre 21 si 34 zile calculata din prima zi a menstruatiei precedente.Tu acum o ai regulata.
Poti ramane insarcinata si in timpul mentruatiei. Metoda "calendarului" este o poveste frumoasa. Sau poate fi valabila doar pentru femeile cu o menstruatie fixa (cele 28 zile renumite). Dar nici atunci nu este 100% valabil.
Menstruatia poate veni si daca esti insarcinata. Foarte rar se intampla asa ceva, dar exista.
Cel mai bine iti poate rapunde un medic ginecolog in urma unui control.
Acum 3 luni dupa ce am avut BIP, pe la sfarsitul tratamentului am facut candida sau candidoza din cauza antibioticelor si m-am dat cu o crema(Nidiflor).Am acelasi prieten de 6 luni. Aseara am inceput sa am iar dintr-o data mancarime si un fel de arsura puternica, ma doare si acum dimineata am vazut o scurgere maro si acum dimineata mi-a venit menstruatia.Mi-e teama ca nu pot face copii, as fi vrut sa raman.
Daca iti vine menstruatia, cu siguranta nu esti insarcinata sau nu vei fi. si daca iti vine de exemplu maine cum ai zis tu si ai mai avut o data luna asta menstruatia, da este posibil sa nu iti mai vina. daca nu ai mai avut menstruaia luna asta vei avea si urmatoarea luna.
Deeaandreea9156 întreabă: