Si daca ma operez am sanse sa fiu vindecat 100 %
Nu e o boala varicocelul, e o vena indoita din cauza ca ai ridicat greutati mari sau efort cel mai probabil, te opereaza si iti baga un tub de plastic.si esti ca nou
Aha, da de unde stii tu toate astea?
Pt ca am avut acum cativa ani si am fost operat.eu am avut la testiculul stang.Tu la care ai? Vezii ca daca e la dreptul e mai grav
Aha deci cauza e din cauza efortului fizic si deci dcca ma operez nu o sa-mi mai apara nu!?
In unele cazuri nu e nevoie de operatie dar in unele da,, asta nu iti spot pune eu aici, trebuie sa te duci la un Medic chirurg.Chestia e ca dupa ce te opereaza timp de 1 an eu iti recomand sa nu ridici mai mult de 10 kg. dupa ce trece primul an ai voie sa ridici mai mult dau nu mai mult decat greutateatea recomandata varstei tale pe care ti-o va spune medicul, acum e vb si de fizic mai multe.Bafta si du-te cat mai repede la spital pentru ca daca stai asa devii infertil
Da da eu vreau sa stiu cauza aparitiei si daca am 19 ani si jumatate e tarziu?
Aha mersi
Baaaa varicocelul nu se face din cauza ridicării de obiecte grele, aia de zici tu e hernia daca se umfla când ridici obiecte grele.
Din cauza efortului taim mai zis.
Am avut un coleg tot la fel avea varicocel si s-a operat e ca nou, mergi la doctor bafta!
hedol întreabă: