Du-te la dermatolog. Poate fi o boala eruptiva tip rujeola (varsatul de vant, adica varicela evolueaza cu vezicule), dar poate fi si o alergie sau alta afectiune. Tratamentul e in functie de diagnosticul stabilit de medicul dermatolog.
Eu am facut varsat de vant la 26 de ani si am stat 21 de zile in casa! Mergi la medic si vezi ce-ti spune. Nu cred ca e varsat de vant, ti-ar fi aparut bube peste tot, nu doar in anumite locuri! De la varsat de vant faci febra mare, esti ametit, te doare capul si fiecare bucatica de corp, obosesti repede...in fine, te simti rau de tot! Ca "bonus" te mananca fiecare bubita pe care o ai, de-ti vine sa te urci pe pereti, si indiferent cu ce te-ai da, nu te lasa deloc! Cam asa m-am simtit eu in perioada cu pricina, daca ai simptomele... E bine sa mergi oricum la medic si sa dea el diagnostic! Sanatate!
Ce fel de puncte rosii? rosu aprins cat varful unui ac? din alea am si eu si apar de la stress la mine, dar dispar in timp...fii mai concreta. Daca esti ingrijorata fa-ti o programare la un dermatolog.
Daca e varsat de vant vor trece de le sine ...nu poti sa faci nimic...sanatate