| alarcon a întrebat:

Am 19 ani si sunt absolut disperat de problema caderii parului,
bag mana in cap si raman cu 5-6 fire odata.

Intr-un an de zile am chelit cat altii intr-o viata, e extrem de vizibila diferenta.

Mi-a zdruncinat increderea in mine enorm de mult, in special legat de fete, mi s-a spus ca sunt dragut in multe randuri insa nu stiu cum voi arata chel, ma simt ca ultimul om.

Am folosit fixativ dar m-am oprit, am avut si BAC-ul anul asta recunosc dar e mult prea brusc... sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Sfatul meu este sa te duci la un medic dermatolog pentru ca el iti poate recomanda fie un medicament special pentru pielea scalpului, fie un sampion special care sa opreasca caderea parului. Este cea mai recomandata metoda.

Be smart and take care.winking

| Lavlav a răspuns:

Daca iti cade parul asa des ar trebui sa te duci la un medic ptc e destul de serios.Baftatongue

| Rahelaela a răspuns:

Se poate intampla sa ai cancer.nu vreau sa te speriu.am un vecin care e in aceeasi situatie.el are cancer.dar du-te la un doctor.si un sfat iti dau. daca s-ar intampla sa ai cancer.nu te simti prost.esti om. oricine poate ajunge pana acolo chiar mai rau. sper ca te-am ajutat.si sa nu te simti diferit de celelalte persoane..ca nu esti.esti la fel ca toate persoanele
.:*

| GimiDab a răspuns:

Ia-ti o peruca.

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Incearca sa folosesti sampon pe baza de petrol, nu mai stiu exact care este firma producatoare dar il gasesti in farmacii + pastile pentru combaterea stresului.