| nelly_4935 a întrebat:

Am 2 ani de cind sunt cu prietenul meu, am lipsit aproape un an, deoarece faceam studiile in alta tara, insa veneam in fiecare luna doar de dragul lui, la un moment dat aflasem ca el are pe altcineva, l-am intrebat si a recunoscut acest fapt, mi-a spus ca face misto de ea, si sta cu ea doar ca o ruda de-a ei o sa-l ajute pe plan financiar, l-am crezut deoarece il iubesc mult. Aceasta a avut loc de revelion, dar ca sa ma conving ca nu ma minte am aflat nr prietenei lui si am vbit cu ea, insa imi spuse de fapt ca ei aveau 6 luni impreuna, asta insemnind ca el era inca cu mine si ma insela cu aia, l-am intrebat insa nega aceasta, mi-a spus ca aia minte, l-am crezut si de data aceasta. Eu fiind in alta tara, nu primeam niciodata un mesaj de dragoste, sau sa ma fi sunat el sa vorbim macar 5 min, il sunam eu tot timpul, am observat ca el nu prea are chef de mine, si dupa 2 saptamini nevorbind cu el, mi-am gasit un prieten, ca sa-l fac sa sufere, mi-am facut poze cu ala, doar ca sa le vada prietenul meu, am stat cu el doar asa ca sa nu ma plictisesc, insa nu a durat mult, o saptamana. dupa ce am terminat scoala am venit acasa, prietenul meu aflase si incepu sa ma sune, imi spuse ca vrea sa ne vedem, ca ii dor de mine, si din astea. Am stat cu el vri-o 4 seri la rind dupa care incepu sa-mi spuna tot felul de prostii, imi spuse ca eu cu ala am avut relatii intime, dar de fapt nu e asa, e ceva inposibil, caci eu nu sunt genu de fata care se culca cu mai multi baieti, nu vrea sa ma creada, mereu imi aminteste de ala, azi mi-a spus ca s-a gindit mai bine si a ajuns la ideea, de a ne desparti, ma simt foarte prost nu mai stiu ce sa fac ca sa recapat increderea, am inceput a plinge la telefon, si pina la urma mi-a spus ca ii pare rau, insa nu mai stiu ce sa cred. Dati-mi va rog un sfat ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adina a răspuns:

Deci... tu nici n`ar trebui sa plagistraight face
Cine a fost primul`... el...
Tu ar trebui sa-i reprosezi lucru asta.si nu el tie.
Si sa-i spui si lui ca ai facut`o din nervi.pentru a te razbuna.pentru ca tu sufereai si vroiai sa vada si el cum e.si ca` daca nu te crede inseamna ca` nu te iubeste... tu pe el l`ai crezut chiar daca a mintit.
Spune`i ca` vreti sa fiti ca` la inceput.si ca nimeni niciodata nu o sa va desparta.winking
Bafta >; d< :*

| mihaibrasov a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta. Eu iti mai raspund o data, v-ati inselat reciproc, n-aveti de ce sa credeti ca asa-zisa voastra relatie va merge mai departe.

| liaa a răspuns:

Parerea mea ca daca el nu mai are incredere in tine nu prea are rost sa mai stai cu el mai ales daca te-a si inselat cred ca nu merita si din cate ai spus tu pare si genul materialist dispus sa te insele oricand pentru bani

| sy46 a răspuns:

Deci tu ai avut ocazia sa vezi pe fata ca e un mincinos si jumatate si ca te joaca pe degete cum vrea el, si tot tu esti cea care plange? Acuza-l si tu ca s-a culcat cu "enșpe" fete. Pentru un astfel de om, vazand ca nici macar nu te suna, nu merita sa strici banii venind inapoi acasa in fiecare luna!

| fabiola a răspuns:

Greseli peste greseli atat din partea ta cat si din partea lui! In primul rand nu as accepta din start o relatie in care el isi bate joc de fete in scop financiar.Asta spune ce fel de om e! Apoi nu iti faci prieten din razbunare, te gandesti ca ai ranit o persoana pentru a te razbuna? In fine, pun in balanta tot ce s-a intamplat intre voi si iti pot spune ca sentiment nu exista intre voi, iar o relatie care nu se bazeaza pe sentimente, pe incredere, pe fidelitate este pierdere de timp!

| DarkMusic a răspuns:

Nu vad de ce ai plange... oh ti ai dat seama ca prin faptul ca ai vrut sa l faci gelos l ai inselat, nu? deci v ati insela reciproc.nu mi se pare corect sa plangi dupa cineva ca el. el practic te a inselat pentru bani apropo.deci e o prostie xD. in fine ai grija ce faci si nu ti mai varsa lacrimile fara sens pentru ca nu rezolvi nimic. daca totusi INCA il mai iubesti discuta cu el.ganditi va cu adevarat ce simtiti unul pentru celalalt si vedeti daca merita.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parasestel

| Tonita a răspuns:

Cel mai bun sfat e sa mergi inainte.