Te rog frumos nu lua acele pastile o sa apara efecte secundare care pot fi foarte grave.
O sa ai tentati de sinucidere o sa ai halucinati si astea o sa dispara in vreo 3 luni efectele secundare
Ai grija ce pastile iei, unele contin amfetamina... care iti vor da halucinatii si multe chestii urate ca si cum ai fi drogata.
Mare Atentie!
Nu doar dubioasele pastile de slabit iti pot afecta sanatatea ci insasi pierderea rapida a kilogramelor in plus. In primul rand fortand organismul sa piarda din rezerve il vei determina sa fie si mai eficient in stocarea lor (asa numitul efect yoyo). In al doilea rand obligand organismul sa supravietuiasca din rezervele de grasime acesta va avea de suferit din cauza deficitului de substante nutritive.
Pentru a slabi cat mai rapid posibil si fara nici un risc exista o singura reteta extrem de simpla: activitate fizica+alimentatie corecta. Adapteaza-ti organismul la un stil de viata activ cu mese regulate, alimentatie echilibrata si suficiente lichide iar acesta nu va mai avea nevoie de rezerve si va mentine o greutate optima. E usor de zis insa restul depinde numai de tine.
Pastilele de slabit sunt foarte periculoase. Pot fi luate numai sub supraveghere medicala.Pentru a slabi sanatos cu o dieta adecvata adreseaza-te unui medic nutritionist.
Au murit mai multi oameni de la reactile adverse ale medicamentelor decat in accidente. Fa o cura de detoxifiere, bea 1 l de apa cand te trezesti, pentru a elimina toxinele care sunt cele ce dauneaza.Cauta un regim de detoxifiere, o sa te minunezi de efectele bune si fa miscare, si plimbari lungi.
1. Da afecteaza sanatatea
2.Incearca sa mananci cat de cat sanatos, inainte de ora 18 si cel mai important fa sport. Te va ajuta.Bafta!
La 1 da, la 2 nu. Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si vezi acolo sfaturi in legatura cu dieta. Si baza dietei, conform celor mai noi cercetari, este activitatea fizica. :)
Daca esti supraponderala atunci vei slabi, daca esti normala atunci te vei fortifia si vei schimba ce nu-ti place (colaceii) cu ceva mai aspectuos. Nu degeaba se zice ca mersul pe jos face piciorul frumos. :)
Nu sunt supraponderala. nici nu se vede ca sunt asa de,, grasa''. doar ca mi-am dat seama ca trebuie sa mai slabesc putin. am putina burtica si mi se pare ca am coapse mari x_x. fac sport, dar nu pot manca regulat. adica daca mi se face foame la ora 03:00 dimineata chiar trebuie sa mananc pentru ca la mine nu functioneza faza cu apa plata[adica bei apa si nu iti mai e foame].
In primul rand incearca sa respecti mesele principale, iar intre mese sau oricand ti se face foame poti consuma fructe sau daca preferi legume crude morcovi, castraveti sau o salata.