| Andrei200300 a întrebat:

Am 20 ani și am probleme cu fierea (fiere lenesa) de un an, mereu am scaune moi în unele zile și în altele normale, acum de 4 zile mănânc salata la fiecare masa și de 4 zile am scaune moi,nu am alte simptome decât simt uneori un disconfort la stomac după ce mănânc mai mult, nu sunt în tara, am ceva pastile, știți de ce am scaunele astea moi? Sa fie de la salata? Sau de la ce sa fie? Poate ca mestec mâncare prea rapid? Nu mai inteleg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| StoicAnalysis a răspuns:

Incearca sa sa maresti consumul de fibre si baga si branzeturi. Experimenteaza cu alimentatia si vezi cam cate fibre si mancaruri mai uscate poti sa mananci. Daca nu merge nici cu alimentatia, s-ar putea sa ai un dezechilibru in flora intestinala. Asta o poti regla cu probiotice. le gasesti la farmacie. Si daca nici asa nu merge, inseamna ca trebuie sa mergi la doctor si sa-ti faca el investigatiile necesare.