| Patrick20061997 a întrebat:

Am 20 de ani 1.70 si 55kg mananc foarte mult dar nu se observa de loc ce as putea sa iau sau un produc ceva ca sa ma îngraș. Multi îmi spun ca sunt foarte slab pentru varsta si înaltimea mea va rog un sfat ceva? Am arderile foarte rapide din cate am înteles

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ZebraGalbena a răspuns:

Si eu sunt la fel, mananc cat doua familii si am tot in jur de 1.85/90 si in jur de 65 de kg. nu spun nici eu ca nu as vrea sa mai pun ceva pe mine
Ce iti spun e sa te bucuri cat nu ai probleme de genul asta, da avem arderile rapide, e un lucru bun dar din ce mi-au zis niste oameni mai trecuti prin viata in jur de varsta de 30 de ani (+/- cativa ani, in functie de persoana) te vei ingrasa mult mai repede, chiar o sa incepi sa iti faci probleme

5 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Nu iti recomand sa te ingrasi. Grasimea nu este sanatoasa si peste 10 ani vei intelege cat de rau este sa ai parte de ea. Pe langa asta, daca te ingrasi,estetic nu vei arata bine. Odata ce vei pune kilogramele de tesut adipos pe tine, cu greu le mai elimini si vei avea parte de vergeturi daca te schimbi brusc. Nu cred ca iti doresti. Sanatos sa fi, asta conteaza mai mult! Cunosc cazuri care isi baga proteine animale la greu pentru a pune masa musculara, ceea ce nu este recomandat, intru-cat carnea din industrie contine conservanti si hormoni de crestere. In compozitia ei gasim si multa adrenalina secretata de animalul mort pe care il mananci inainte ca el sa fie omorat. Tu mananci un cadavru plin de toxine pe zi ca sa pui masa musculara si iti mai si doresti(probabil) sa ramai tanar si fara probleme deramtologice(ca tot vorbeam de estetica). Asa le spun celor care fac sala si se indoapa cu portii toxice de carne. Nici cea de tara nu se diferentiaza cu mult pentru ca e tot o aglomeratie de toxine(nu poti stii niciodata ce a mancat animalul inainte sa fie taiat). Ai grija!

| CuriousStuff a răspuns:

Stai linistit ca odata cu trecerea timpului si metabolismul tau o sa incetineasca, si o sa-ti blestemi ziua in care ti-ai dorit sa te ingrasi, pentru ca atunci nu o sa mai poti slabi. Daca nu ai o problema de sanatate mananca cat vrei si nu incerca nimic, ai timp sa te si ingrasi si cu siguranta o s-o faci.

| AssoX a răspuns:

Pentru inaltimea aia ai putea incerca sa ajungi si tu pe la 67 de kg, ceva pe acolo....parerea mea e sa te apuci de sala si sa cumperi niste gainere.

| Alexe_Silviu_2000 a răspuns:

Stai linistit, eu am 16 ani si jumatate, 1.89-1.90 m si 65 kg

| Simion_Alexandru_1998_gGEr a răspuns:

Salut. coprul tau are nevoie de un anumit numar de calori pentru a se mentine...ei bine tu trebui sa suplimentezi numarul de calorii. primul pas este de a ti calcula necesarul calori. aceste informatii le gasesti pe google. suplimentandu ti necesarul calori o sa iei in greutate