Daca nu reusesti sa te ingrasi inseamna foarte simplu ca nu mananci destul. Ceea ce incerci tu sa faci se numeste in esenta surplus caloric si reprezinta consumul a mai multe calorii decat consuma corpul tau intr o zi. Motivul pentru care nu ai pofta de mancare este cel mai probabil ori faptul ca nu ai destula vointa, ceea ce e responsabilitatea ta, ori faptul ca nu ai mancare buna la gust pe care sa o mananci de placere, nu de nevoie. Personal, ti as recomanda sa incepi sa mergi la sala si sa faci exercitii. Cand vezi ca incepi sa ai rezultate te simti bine si te poti ambitiona la mai mult. Totusi, daca nu doresti sa faci asta iti pot spune exemple de alimente bogate in calorii. Tinand cont ca un adult consuma in medie 2000 de calorii zilnic stand, facand nimic, iti recomand sa consumi orice produse oleaginoase : nuci, arahide, seminte de floare soarelui, seminte de dovleac etc. 100 g de seminte de floare soarelui reprezinta 600 de calorii (+ in general), din care 50 grasimi sanatoase ( responsabile cu buna functionare hormonala a organismului ) si 22g proteine ( responsabile cu repararea tesuturilor musculare ). Exista n retete de feluri de mancare bogate in calorii pe YouTube pe care le poti cauta simplu : „ bulk meal " sau „high calorie meal". Daca ai alte intrebari, adreseaza le aici si iti voi raspunde. Spor
Numarul meselor pe care le ai intr o zi este complet irelevant. Numarul meselor se face in racord cu cat de multe calorii consumi, ce macronutrieti trebuie sa imparti in mai multe mese si ce scop ai. In cazul tau, poti sa ai oricate mese ai nevoie pentru ca tot ceea ce conteaza in surplus caloric, este surplusul la finalul zilei. Nu conteaza daca ai spre ex 2000 de calorii intr o singura masa sau in 5 mese, atata timp cat corpul tau consuma mai putine calorii decat consumi tu, te vei ingrasa.
Ingrasatul se face doar intr-un singur fel: impunandu-ti sa mananci mai multa macare!
Chiar daca nu-ti este foame, este recomnadata tot te asezi la masa si sa manaci tot ce ai in farfurie, fiindca incet -incet incepi sa asimilezi.
La 20 de ani si 1.64m ar trebui sai ai 54kg.
Eu am niste pastile care le iau mereu la sala mk-677 se numesc iti dau pofta de mancare. Mananc aproape orice fara sa imi fie greata sau ceva dar ai grija cu ele sa nu iei mai mult de 1 pe zi
Salut, am eu o propunere, uite o reteta foarte buna sa te poti ingrasa
https://egustos.net/pandispan-cu-visine/