S-ar putea sa ai hipertiroidism, fa un consult endocrinologic si analize. Treaba poate fi serioasa si sa necesiti tratament, indopatul nu cred ca ar da vreun rezultat.
Neaparat un drum la endocrinolog! nu e normal ce spui tu! te pup si ai mare grija de tine!
E naspa. Am mai vazut persoane de genu` care nu se pot ingrasa chiar daca consuma doar mancare fastfood si chiar mai mult de 4000-5000 de calorii pe zi. Unii numesc asta o glanda. Nu stiu sincer ce sa spun. Si inca ceva : te sfatuesc sa nu iei vitamine sau diverse pilule de ingrasat - fac fff rau organismului, mai ales ca tu esti destul de slabuta! Incearca sa iei legatura cu un doctor si sa rezolvi aceasta problema - este doar o chestie de timp - astfel usor-usor vei lua in greutate! Sper sa reusesti! Mult noroc!
Multa ciocolata, cola, fast food, branza, paine
mai putine salate
mai putin sport. sper sa reusesti. imoprtant e sa mananci pana nu mai poti, nu doar sa ciuguli cate putin din fiecare. sper sa reusesti. dar depinde si ce inaltime ai. nu prea conteaza varsta aici. bafta :*
Da, poti sa faci sport...asa pui masa musculara si nu grasime. Vorbesc din experienta.
Am 1. 60 m cel mai mult am avut 48 kg dar cu sesiunnea asta am slabit ingrozitor...ms de rasp :*
Deeaandreea9156 întreabă: