| Andreea1095 a întrebat:

Am 21 de ani, 1.63 m si 46 kg.Nu ma consider grasa dar parca am putina burtica daca ma uit de sus dar daca ma uit in oglinda sau stau intinsa in pat nu se vede deloc.Totusi la ultimul control ginecolog doamna doctor mi-a spus ca am putin lichid in burta si mi-a prescris nurofen timp de 3 zile.Se poate din cauza asta sa se vada putina burtica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Burta nu se dă jos prin sport, ci prin alimentație! Dacă ea este balonată sau are grăsime/reținere de apă, degeaba face sport dacă mănâncă incorect. Abdomenele nu ajută la arderea grăsimii de pe burtă. Sunt alte exerciții care accelerează topirea grăsimii.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Burtica iese DOAR cu SPORT!
Apuca-te de abdomene si o vei da jos!
Nurofenul este pentru durere, nu pentru retentia de apa.

| FemeiaPisică a răspuns (pentru Violleta2022):

Burta nu se dă jos prin sport, ci prin alimentație! Dacă ea este balonată sau are grăsime/reținere de apă, degeaba face sport dacă mănâncă incorect. Abdomenele nu ajută la arderea grăsimii de pe burtă. Sunt alte exerciții care accelerează topirea grăsimii.

| minrest a răspuns:

Stai putin. Lichid in cavitatea abdominala? Asta nu e bine, Andreea, mergi la medicul de familie, ia trimitere pentru ecografie abdominala, si in functie de rezultat mergi mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam slaba. mie-mi plac de la 50 la 55 kg. de unde sa mai ai burtica?! apuca-te de abdomene si genoflexiuni

| abcdefghijklmnopqrssttuvwyz a răspuns:

Da, să știi că ar trebui sa ai kg mai puțin cu 10 decât înălțimea, dacă ai 1, 63 ar trebui sa ai 53 de kg, deci ești bine