| fastlane a întrebat:

Am 21 de ani si 1, 65 si ma gandeam sa iau niste injectii cu hormoni de crestere in inaltime. Stie cineva cat dureaza tratamentul si costurile si riscurile care pot aparea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mymed a răspuns:

La 21 ani cartilajele de crestere sunt inchise prin urmare nu mai este posibila stimularea cresterii in inaltime cu hormon de crestere.

| Lora a răspuns:

Exista asa ceva?

| dispe a răspuns:

NU NU NU pentru hormoni. Cauta pe net efectele adverse si vei intelege de ce NU!

| Crisstina a răspuns:

Eu am 17 ani si am 1, 72 big grin iti pot imprumuta din centimetri mei big grin

| Gabytsuu a răspuns:

Nu mai cresti la varsta astawinking

un copil intre 1 an si 8 ani creste foarte repede dupa aceea de la 8 la 18 ani cresterea este foarte lentawinking

nu cred :d

Mishooletz are dreptatewinking

| Tiberius a răspuns:

Degeaba iei la varsa asta nu mai cresti.

| Mishooletz a răspuns:

Lol. De ce sa iti chinui corpul cu asa ceva? laughing)
Mai bine apuca-te de vreun sport...

| Mishooletz a răspuns:

Injectiile astea se fac cu hormon somatrotop, STH sau HGH sau MGH sunt variante de asa ceva existente in comert, chipurile pentru imbunatatirea calitatii vietii batranilor, si culmea, tocmai la magazine naturiste.
efectele ar fi in mare: crestere disproportionata, slabirea miocardului, sterilitate, schimbarea metabolismului, etc