Nu e obligatoriu sa faceti sex in respectiva excursie. Asta e asa sa nimerit gasiti voi altceva de facut decat sa iti dai orgasnimul peste cam luand anticonceptionale ca pe bomboane
Buna
Pastilutele, fie ele si anticonceptionale, se iau dupa o prescriptie medicala, asa ca, ar fi bine sa respecti sfatul medicului, ori daca nu ai cerut sfatul medicului, ar fi bine sa o faci.
Eventual ceva prezervative, asa cum a zis si user Danysan, nu strica sa ai in bagajelul tau.
O zi buna
Bună!
Tu ai IMPRESIA că anticoncepţionalele sunt bombonele Tic-Tac?
Din păcate, eşti IRESPONSABILĂ - no offense!
La unele AC administrarea se poate începe doar în PRIMA zi de menstruaţie!
La altele se admite începerea în zilele 2-5 ale CM ( dar NU mai târziu de ziua a 5-a )!
În caz contrar, ele NU îşi fac efectul!
Deci, te vei alege cu dereglări hormonale/menstruale GRAVE şi cu o eventuală sarcină
Vezi alte detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat la cealaltă întrebare...
Toate cele bune.
Asemenea sfaturi NU se dau oricum, fara a cunoaste in detaliu problema.
Sunt fel de fel de anticonceptionale, care se iau in perioade diferite, asa cum a spus si bursuc.
Apoi ginecologul tau nu te-a lamurit?
Eu zic sa te bazezi pe banalul prezervativ.
Eu zic sa le ei tu normal cum le-ai luat si pana acum, Daca vrei sa nu ai probleme.Si daca va vine chef sa o face-ti si sigur o sa o face-ti in excursie pentru ca e normal, nu strica sa ai cu tine niste prezervative.Asa ca masura de precautie. seara faina.
Daca incep anticonceptionalele cu 2 saptamani inainte de data la care ar trebui sa imi apara (nefiind in prima zi a menstruatiei) - imi mai apare menstruatia atunci cand ar trebui (peste 2 sapt), sau dupa ce termin folia?